Aanmelden stemtest Basisworkshop stemacteren (Leiden)

  1. Aanmelden
  2. Bevestigen
  3. Betalen
  4. Aangemeld

Uitleg

Twijfel je er over of stemacteren wel iets voor je is? Dan kun je, voorafgaand aan je deelname aan de basisworkshop stemacteren een vrijblijvende stemtest doenDe stemtest voor deze workshop wordt in onze studio's in Amsterdam afgenomen.

Tijdens een intakegesprek maak je kennis met ons bedrijf, en krijg je een rondleiding door onze professionele geluidsstudio's. Hierna wordt in één van de studio’s een korte stemtest van ongeveer 20 minuten afgenomen, waarbij je - onder begeleiding van een audiotechnicus - een aantal verschillende teksten zult inspreken. De kosten voor de intake en stemtest bedragen EUR 55,-

Aan de hand van de intake en stemtest zullen wij je adviseren of deelname aan de basisworkshop stemacteren zinvol is. Binnen één werkdag na de stemtest ontvang je bericht of deze voldoende of onvoldoende was. 

Wanneer je je bij een voldoende beoordeling binnen twee dagen aanmeldt voor de basisworkshop, krijg je het volledige bedrag van de stemtest terug als korting op het cursusgeld van de basisworkshop. Hierdoor is de stemtest dus feitelijk gratis!

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor de stemtest. Je kunt betalen door middel van iDEAL en credit card (Mastercard/VISA). Na ontvangst van je betaling nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken.

Heb je eerder al een workshop, stemtest of kennismakingsworkshop bij ons gevolgd?

Ja Nee

Meld je aan als nieuwe deelnemer

Man Vrouw

Inloggen

Ik verklaar mij bekend en ga akkoord met de algemene voorwaarden NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) en de aanvullende voorwaarden van Stemacteren.nl voor deelname.