Nieuwsartikel

Stemacteren.nl is corona-proof

Coronaproof

15 maart 2020 - De wereld wordt ongekend hard geraakt door het corona-virus. Ook in Nederland en bij Stemacteren.nl merken we daar direct de gevolgen van. Wij hebben de afgelopen dagen keihard gewerkt om ons bedrijf corona-proof te maken. En dat is gelukt! Daarom vijf redenen waarom je je met een gerust hart kunt inschrijven voor de leukste workshop van je leven!

Tijdelijk bieden we EUR 200 korting op je deelname aan al onze reguliere workshops. Gebruik voor het toepassen van de korting de couponcode CORONAPROOF op het inschrijfformulier van de door jou gekozen workshop. (voor de introductieworkshop gebruik je de code uit onze mail!)

Dit is een tijdelijke actie, die weer stopt zodra de situatie in Nederland onder controle is. Alleen van toepassing op nieuwe inschrijvingen. Je kunt hier geen rechten aan ontlenen.

Stemacteren.nl ondersteunt belangrijk onderzoek naar de bestrijding van gevaarlijke virussen. Daarom storten wij de komende tijd voor élke aanmelding voor de basisworkshop, de bootcamp of de vervolgworkshop stemacteren (onder notarieel toezicht) EUR 100 op een geblokkeerde rekening ten behoeve van wetenschappelijk virologisch onderzoek.