TWIJFEL JE OF STEMACTEREN
IETS VOOR JE IS?

Dan kun je, voorafgaand aan je deelname aan de basisworkshop of bootcamp stemacteren een vrijblijvende stemtest doen. Scroll naar beneden en/of bekijk de video hieronder om erachter te komen wat je gaat doen tijdens deze kennismaking!

NIEUW:

DOE DE STEMTEST CADEAU!

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN!
'Ontdek of stemacteren je blij maakt!'
Wat is de stemtest?

Tijdens de stemtest ga jij zelf de studio in om te ontdekken of je het stemacteren leuk vindt. Onder begeleiding van één van onze docenten ga je verschillende soorten teksten inspreken zoals een commercial, een stukje uit een documentaire of luisterboek en natuurlijk animatie. Op die manier heb je de grootste productiesoorten allemaal alvast een keer geprobeerd.

Hoe verloopt de stemtest?

Tijdens de stemtest word je in een studiosessie van ongeveer 30 minuten persoonlijk geregisseerd. Op die manier krijg je een goede indruk van ons en van het vak. Binnen één werkdag hoor je wat onze indruk is van jou en kun je bepalen of je wilt meedoen aan één van onze volledige workshops.

Hoe werkt de inschrijving?

Scroll een klein beetje naar beneden, kies je locatie en vul je gegevens in. Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je van ons een bevestigingsmailtje en nemen we z.s.m. contact met je op om de stemtest in te plannen. We kijken samen naar een werkdag waarop jij en één van onze docenten kan.

Wat kost dat?

Je betaalt tijdens je inschrijving éénmalig een bedrag van € 75,00, maar schrijf je je binnen 2 dagen na de stemtest voor onze basisworkshop of bootcamp in, dan krijg je dit bedrag terug als korting op het cursusgeld. De stemtest is daarmee feitelijk gratis.

NIEUW: DOE DE STEMTEST CADEAU !

De stemtest als cadeau

Heb jij een vriend of vriendin, een familielid, een kennis of een collega die tijdens een verjaardag altijd gekke stemmetjes op zet of die het gewoon leuk vindt om met zijn of haar stem bezig te zijn? Verras ze dan nu door de stemtest cadeau te doen!

Hoe geef ik de stemtest cadeau?

Scroll naar beneden voor het aanmeldformulier en kies bovenaan voor de optie ‘ik wil de stemtest cadeau doen’. Vul je eigen gegevens en klik op inschrijven. Nadat je hebt betaald, ontvang je van ons een mailtje met in de bijlage een cadeaubon die je kunt uitprinten. Op de cadeaubon staat precies uitgelegd hoe de gelukkige zich kan aanmelden voor de stemtest!

MELD JE AAN

Stap 1: Maak een keuze

Heb je stemtest cadeau gekregen? Vul dan hier je code in. Indien je de stemtest niet als cadeau hebt ontvangen en jezelf wil inschrijven, laat dit veld dan leeg.

Stap 2: Kies je locatie

Je kunt hier gratis parkeren op ons terrein en we zitten op 10 minuutjes lopen vanaf Sloterdijk Station.

Stap 3: Vul je gegevens in