De mooiste stemmen van Nederland

18-09-2018

Je hebt tv hoofden en je hebt radio hoofden. De laatstgenoemden zijn mensen die eigenlijk wel op tv zouden willen, maar er de looks niet voor hebben. Toch? Echt niet! Dat je voice overs niet ziet, wil niet zeggen dat ze niet om aan te zien zijn. En om dat te bewijzen zetten we hier eens even een aantal zeer succesvolle stemmen op een rijtje! Kijk…en geniet!

Marjon Keller

Haar stem is een van de meest beluisterde stemmen van Nederland, als zenderstem van RTL4 en met haar dagelijkse radioprogramma op 100% NL. Misschien leuk om eerst even een stukje te luisteren en daarna pas goed te kijken naar haar foto hieronder! Denk je na het zien van haar foto: he…deze vrouw ken ik ergens van? Dat klopt, Marjon is één van de Frizzle Sizzles!

Jakob Krabbé

Niet alleen een feest voor je oren, maar óók voor je ogen met zijn jongensachtige look en killer-smile! Zijn stem is perfect als het gaat om kinderseries en -reclames, maar ook automerken, verzekeraars en tv-zenders weten hem te vinden. Luister maar eens naar zijn stem en probeer je een voorstelling te maken van zijn looks, niet spieken he!

Martin Stoker

Het zou hilarisch zijn als er achter die bulderende mannenstem van RTL7 in werkelijkheid een klein mager ventje schuilt. Maar nee hoor, man en geluid gaan hand in hand, eh sorry: klauw in klauw. Naast stem van dé mannenzender is Stoker een gepassioneerd radiomaker met zijn eigen programma Martin2Music en je kunt de radio niet aanzetten of hij smeert je van alles aan, van lange t-shirts tot E-bikes. Dit is een stem die staat. Ok, ogen dicht en luisteren maar.

Edwin Ouwehand

Vier dagen in de week presenteert hij zijn eigen radioshow op Radio 10, meer dan 10 jaar zenderstem van RTL4 en daarnaast spreekt hij het ene na het andere programma in. Hebben we nu dan eindelijk een lelijke aap te pakken? Nee sorry. Weer een knappe vent.

Kun jij aan de hand van zijn stem bedenken hoe hij er in het echt uitziet?

Goed, dus er is werkelijk geen enkele reden dat deze mensen niet ook met hun knappe snoetjes op tv te zien zijn? Nou, nee eigenlijk niet. Het zijn stuk voor stuk stemmen die wel een miljoenenpubliek bereiken, maar toch heerlijk anoniem over straat kunnen. Een win-win situatie noemen we dat.

Zijn er dan geen lelijke stemmen te vinden? Ja tuurlijk wel, maar omdat onze bedrijfsnaam boven dit artikel staat is het veiliger om het daar niet over te hebben ;-).

 
Marjon KellerMartin Stoker

Jakob KrabbéEdwin Ouwehand

Door: Suzanne Muller

> Bekijk alle artikelen

Wil je op de hoogte worden gebracht wanneer er een nieuw artikel online staat? Vul dan hier je e-mailadres in!