Overzicht nieuws

We gaan weer beginnen!

we gaan weer beginnen

20 mei 2020 - Per 1 juni starten wij weer met lesgeven in onze coronaproof lestheaters en is het 'back to school' voor onze cursisten! Wij hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten en een een groot deel van onze lessen tijdelijk online gegeven, maar nu is het weer tijd voor échte studio sessies, uiteraard in een veilige lesomgeving.

> Lees verder

Stemacteren.nl is corona-proof

Coronaproof

15 maart 2020 - De wereld wordt ongekend hard geraakt door het corona-virus. Ook in Nederland en bij Stemacteren.nl merken we daar direct de gevolgen van. Wij hebben de afgelopen dagen keihard gewerkt om ons bedrijf corona-proof te maken. En dat is gelukt! Daarom zes redenen waarom je je met een gerust hart kunt inschrijven voor de leukste workshop van je leven!

> Lees verder

De totaal vernieuwde basisworkshop stemacteren

Stemacteren Basisworkshop 3

04 november 2019 - De basisworkshop stemacteren is vernieuwd en uitgebreid. Al het lesmateriaal is volledig herschreven en uitgebreid met online videolessen die je klaarstomen voor de lessen in de studio. Cursisten kunnen zich direct na inschrijving onderdompelen in de wereld van de voice-over en stemacteur.

> Lees verder

Stemacteren.nl komt naar Amsterdam: derde lestheater dit voorjaar open

Lestheater

28 maart 2019 - Dit voorjaar opent Stemacteren.nl de derde leslocatie in Nederland. Naast lestheaters met geluidsstudio’s in Leiden en Utrecht, is het nu de beurt aan de hoofdstad. Eigenaar en stemregisseur Barnier Geerling: “Ik ben heel erg trots dat we onze workshops stemacteren nu ook in Amsterdam gaan aanbieden: dit is voor mij een droom die uitkomt.”

> Lees verder

1 | 2 | 3 | 4