Overzicht nieuws

AI en de toekomst van stemacteurs: Evolutie, geen revolutie

AI en Stemacteren

01 juni 2024 - De laatste tijd is er veel te doen rond AI en de mogelijke impact ervan op het werk van stemacteurs en voice-overs. Bij Stemacteren.nl, als opleider in dit vakgebied, volgen we deze ontwikkelingen op de voet. We begrijpen dat sommige van onze (toekomstige) cursisten zich wellicht zorgen maken over hun toekomst in dit vak. Maar is die ongerustheid terecht? Laten we de feiten eens onder de loep nemen!

> Lees verder

Stemacteren.nl ontvangt NRTO-keurmerk

NRTO aangepast

27 december 2022 - Stemacteren.nl heeft onlangs het NRTO-keurmerk mogen ontvangen. En daar zijn we trots op, want wij zijn nu de enige voice-overopleiding met deze erkenning! Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit.

> Lees verder

NIEUW: Workshop Luisterboeken & Storytelling

workshop luisterboek coming soon

06 oktober 2022 - Droom jij ervan om een luisterboek in te spreken en alles te leren over storytelling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf november starten wij namelijk samen met luisterboekvoorleesicoon (100 punten bij Scrabble) Sander de Heer de workshop luisterboeken & storytelling! Reserveer nu alvast je plekje!

> Lees verder

We gaan weer beginnen!

we gaan weer beginnen

20 mei 2020 - Per 1 juni starten wij weer met lesgeven in onze coronaproof lestheaters en is het 'back to school' voor onze cursisten! Wij hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten en een een groot deel van onze lessen tijdelijk online gegeven, maar nu is het weer tijd voor échte studio sessies, uiteraard in een veilige lesomgeving.

> Lees verder

Stemacteren.nl is corona-proof

Coronaproof

15 maart 2020 - De wereld wordt ongekend hard geraakt door het corona-virus. Ook in Nederland en bij Stemacteren.nl merken we daar direct de gevolgen van. Wij hebben de afgelopen dagen keihard gewerkt om ons bedrijf corona-proof te maken. En dat is gelukt! Daarom zes redenen waarom je je met een gerust hart kunt inschrijven voor de leukste workshop van je leven!

> Lees verder

1 | 2 | 3 | 4 | 5