ZOMERKORTING ๐ŸŽ‰ - Schrijf je vรณรณr 31 mei in voor de basisworkshop of bootcamp en ontvang 20% korting! ๐ŸŒž

Nieuwsartikel

Stemacteren.nl vaste opleidingsprovider Voicebooking.com

27 september 2016 - Stemacteren.nl is per 1 augustus 2016 de vaste opleidingsprovider voor stemmenbureau Voicebooking.com.

Voicebooking.com - het grootste online stemmenbureau van Nederland - en Stemacteren.nl - de grootste aanbieder van opleidingen op het gebied van stemacteren en voice-over werk - hebben per 1 augustus van dit jaar een exclusieve samenwerkingsovereenkomst gesloten, waarbij Stemacteren.nl de vaste opleidingsprovider wordt voor de bestaande en nieuwe stemmen uit het stemmenbestand van Voicebooking.com. 

De samenwerking biedt ervaren stemmen de mogelijkheid opfriscursussen te volgen en nieuwe stemmen om meer studio-ervaring op te doen onder begeleiding van de docenten van Stemacteren.nl. Nieuwe workshops, speciaal gericht op Voicebooking stemmen zijn in ontwikkeling.

Cursusleider Barnier Geerling:

"De samenwerking tussen Voicebooking.com en Stemacteren.nl is een logische stap; we zijn beiden de grootste en meest toonaangevende bedrijven binnen onze vakgebieden en kunnen elkaar daarin verder versterken. We streven naar een mooie symbiose."