Animatie & Nasynchronisatie

Twee dagen lang lachen, gieren, brullen en tegelijkertijd leren hoe je tekenfilmkarakters tot leven brengt!

Onder begeleiding van de beste stemregisseurs kom je in twee lesdagen in aanraking met alle aspecten van animatie- en tekenfilm dubbing. Dit is ­een wereld die binnen het voice-over vak volledig op zichzelf staat.

Tekenfilms dubben en nasynchroniseren.

De workshop animatie en nasynchronisatie is gericht op iedereen die er wel eens stiekem van droomt een tekenfilm in te mogen spreken. In de workshop leer je op een leuke manier hoe ingewikkeld (én fantastisch) het is om, zónder enige voorbereiding, tekenfilmteksten in te spreken en animatie- en tekenfilmfiguren tot leven te brengen.

Middels praktische tips en het nasynchroniseren van diverse tekenfilm producties ontdek je of er in jou een tekenfilm stemacteur schuilt!

De focus in deze unieke workshop ligt volledig op animatie: 'normaal' voice-over werk komt niet aan bod. Grijp deze kans om eens lekker uit de band te springen en maak een jeugddroom waar: het zélf inspreken van een tekenfilm.

De workshop animatie & nasynchronisatie.

De workshop wordt in een groep verzorgd door stemacteur en stemregisseur Jürgen Theuns. Hij heeft jarenlange ervaring in de stemmen industrie en werkt dagelijks in de studio aan animatie­ en karakter stemproducties. De groep bestaat uit maximaal zes personen waardoor je veel individuele studio tijd krijgt voor het inspreken en nasynchroniseren.

In de workshop animatie & nasynchronisatie leer je onder andere:

de ins en outs van het inspreken op tijdcode (nasynchronisatie)

 hoe je geloofwaardige en unieke karakterstemmen maakt

 hoe je deze karakters makkelijk weer kunt oproepen

 wat er allemaal komt kijken bij een tekenfilm casting

 en hoe je jezelf als beginnend tekenfilm stemacteur in de markt kunt zetten

De opnames die we tijdens de praktijklessen maken, ontvang je naderhand per mail.

Laat de tekenfilmstem in jezelf er uit en schrijf je in voor de workshop animatie­ en tekenfilm dubbing!

  •  

    Waarom Stemacteren.nl de juiste keuze is voor jouw opleiding als voice-over en stemacteur.

    Al achttien jaar lang trainen wij beginnende voice-overs en stemacteurs. Stemacteren.nl staat bekend als hét opleidingsinstituut voor voice-overs en is een erkende beroepsopleiding geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Als deelnemer aan onze workshops ben je dus in goede handen. Onze docenten zijn allemaal ervaren voice-overs en stemacteurs: we hebben gezamenlijk meer dan 150 jaar ervaring. En deze kennis willen we graag met jou delen!

    In onze workshops leer je op een speelse manier alles wat nodig is om een carrière als voice-over en stemacteur op te bouwen. De lessen vinden altijd plaats in een echte geluidsstudio en we werken in kleine groepen waardoor je veel individuele studiotijd hebt.

    Als enige onafhankelijke vakopleiding in Nederland bieden wij talentvolle cursisten de mogelijkheid toe te treden tot ons eigen stemmenbureau, waardoor je snel betaald ervaring kunt opdoen als stem!

voice over in een bekende animatiefilm

Groepslessen

Binnenkort nieuwe lesdata!

Kosten: € 650,-

Of betaal in drie termijnen van โ‚ฌ216.67.

Wil je een e-mail ontvangen wanneer we een nieuwe Animatie & Nasynchronisatie online hebben gezet? Vul dan hieronder je e-mailadres in!

Locatie
Leiden

Duur
Twee volledige lesdagen van 10.00u-17.00u

Capaciteit
6 deelnemers per groep

Toelatingseisen
Geen. Niveau workshop: MBO+

Inclusief
Theorie- en praktijklessen door een vakdocent.

Exclusief
Animatiestemdemo, deze kun je bijbestellen tijdens je aanmelding.

Overzicht lesdata

Geen lesdata bekend