Vervolgworkshop: Luisterboeken & Storytelling

Verdiep je verder in de wereld van luisterboeken & storytelling! 

 

Wat leuk dat je nóg meer wilt leren over het inspreken van luisterboeken! Aan de vervolgworkshop luisterboeken & storytelling kun je alleen deelnemen als je de basisworkshop luisterboeken & storytelling met succes hebt afgerond en van ons een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen. Alleen de cursisten die hebben laten zien over voldoende potentie te beschikken om zich verder te ontwikkelen in het vak, kunnen deelnemen.  

 

In de basisworkshop luisterboeken & storytelling heb je onder leiding van Sander de Heer een goed beeld gekregen wat erbij komt kijken om een luisterboek met bezieling in te spreken en ook welke technische vaardigheden daarbij komen kijken. In de vervolgworkshop ga je het geleerde opnieuw in de praktijk brengen. Je gaat aan de slag met Sander de Heer, maar óók met onze nieuwste gastdocent: Louis van Beek! 

 


Hoe ziet de workshop luisterboeken & storytelling eruit?

 

 • TWEE INTENSIEVE STUDIODAGEN! Twee intensieve dagen van 10.00 - 17.00 uur met een kleine groep van maximaal zes personen. De lesdagen zijn langer, waardoor er per cursist meer studiotijd is. 

 

 • KRITISCHE REGIE DOOR SANDER DE HEER & LOUIS VAN BEEK! De workshop wordt gegeven door zeer ervaren stemacteurs Louis van Beek en Sander de Heer. Louis van Beek zal de eerste lesdag verzorgen, waarna Sander de Heer de tweede lesdag terug is. De regie zal in de vervolgworkshop kritischer zijn en gericht op het behalen van een basisniveau dat nodig is om een waarachtige inspreekperformance neer te zetten. Beide docenten zullen focussen op jouw kwaliteiten als stemacteur en deze naar voren halen. 

 

 • BEZIELING! Wat bepaalt of een stem binnenkomt bij de luisteraar? Alles draait om inleving! Hoe doe je dit en zet je een performance neer vol bezieling? In deze workshop ga je verder met de technieken zoals die in de eerste workshop zijn behandeld door Sander de Heer. Denk aan ritme, muzikaliteit, focus en spanningsboog. 

 

 • OPNAMES THUIS BELUISTEREN! De opnames die we tijdens de lessen maken, ontvang je naderhand per e-mail. Zo kun je het door jou ingesproken resultaat thuis rustig terugluisteren. 

 

 

 

Wat kun je na deze workshop?

 

De vervolgworkshop luisterboeken & storytelling is een verdiepende workshop, waarin je verder aan de slag gaat met wat je in de basisworkshop hebt geleerd. Na deze twee dagen weet je precies waar je aan moet werken om tot een goede inspreekperformance te komen.

 

 • Je weet wat er nodig is om snel een waarachtige inspreekperformance neer te zetten
 • Je kent je valkuilen en weet hoe je hiermee om moet gaan 
 • Je kunt het basisniveau neerzetten dat nodig is voor het inspreken van een luisterboek

 

 

Is er mogelijkheid om door te leren?

 

Voor de meest getalenteerde cursisten is er een vervolgtraject: de masterclass luisterboeken & storytelling. De cursisten die tijdens de vervolgworkshop laten zien over voldoende talent te beschikken, ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor dit traject. 

 

 •  

  Waarom Stemacteren.nl de juiste keuze is voor jouw opleiding als voorlezer, voice-over en stemacteur.

  Al achttien jaar lang trainen wij beginnende voice-overs en stemacteurs. Stemacteren.nl staat bekend als hét opleidingsinstituut voor voice-overs en is een erkende beroepsopleiding geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Als deelnemer aan onze workshops ben je dus in goede handen. Onze docenten zijn allemaal ervaren voice-overs en stemacteurs: we hebben gezamenlijk meer dan 150 jaar ervaring. En deze kennis willen we graag met jou delen!

  In onze workshops leer je op een speelse manier alles wat nodig is om een carrière als voice-over en stemacteur op te bouwen. De lessen vinden altijd plaats in een echte geluidsstudio en we werken in kleine groepen waardoor je veel individuele studiotijd hebt.

  Als enige onafhankelijke vakopleiding in Nederland bieden wij talentvolle cursisten de mogelijkheid toe te treden tot ons eigen stemmenbureau, waardoor je snel betaald ervaring kunt opdoen als stem!

cursist stemacteren in de geluidsstudio

Groepslessen & online lesmateriaal

Start 15-07-2024

Kosten: € 750,-

Of betaal in drie termijnen van €250.00.

Wil je een e-mail ontvangen wanneer we een nieuwe Vervolgworkshop: Luisterboeken & Storytelling online hebben gezet? Vul dan hieronder je e-mailadres in!

Locatie
Amsterdam, Donauweg 10 (je kunt hier gratis parkeren)

Duur
Twee dagen van 10:00 tot 17:00

Capaciteit
6 deelnemers per groep

Toelatingseisen
Je moet de workshop luisterboeken & storytelling workshop hebben gevolgd en kan alleen deelnemen als je een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen.

Inclusief
Lunch

Exclusief
Demo: deze is pas bij ons af te nemen, na het volgen van de masterclass luisterboeken. De masterclass is een exclusief vervolgtraject voor de toptalenten en alleen op uitnodiging.

Overzicht lesdata

Startdatum 15 juli 2024
Les 1 | 15 juli Studioles
Les 2 | 16 juli Studioles