Nieuwsartikel

Stemacteren.nl breidt uit naar Utrecht

Stemacteren in Utrecht

14 september 2017 - Stemacteren.nl, de grootste en nummer één vakopleiding van Nederland voor beginnende stemacteurs en voice-overs, opent nieuwe leslocatie in Utrecht.

Vanaf oktober breidt Stemacteren.nl uit naar Utrecht met twee gloednieuwe geluidsstudio's. Hierdoor kunnen nieuwe cursisten kiezen voor de bestaande locatie in Leiden of voor de nieuwe studio's in hartje Utrecht. De leslocatie in Utrecht is gunstig gelegen voor reizigers per openbaar vervoer, biedt ruime parkeermogelijkheid en omvat een theater met daarin twee volledig uitgeruste geluidsstudio's waarin cursisten achter de microfoon en onder begeleiding kunnen oefenen. 

Cursusleider Barnier Geerling: "We zijn trots op deze nieuwe stap, waarbij we kosten noch moeite gespaard hebben om voor cursisten een spectaculair lestheater neer te zetten in het centrum van één van de mooiste steden van Nederland. Hierdoor zijn we in staat om cursisten te bedienen voor wie onze prachtige studio's in Leiden te ver weg zijn. Utrecht bruist, en is toch wel een beetje het mediacentrum van het land met het Nederlands Filmfestival, de Hogeschool voor de Kunsten en de vele mediabedrijven die in en rondom de stad actief zijn. Daarom voelt het als een logische stap dat ook Stemacteren.nl zich hier nu vestigt."

Volg nu de basisworkshop stemacteren ook bij onze nieuwe locatie in het centrum van Utrecht.