Overzicht nieuws

Stemacteren.nl ontvangt NRTO-keurmerk

NRTO aangepast

27 december 2022 - Stemacteren.nl heeft onlangs het NRTO-keurmerk mogen ontvangen. En daar zijn we trots op, want wij zijn nu de enige voice-overopleiding met deze erkenning! Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit.

> Lees verder

NIEUW: Workshop Luisterboeken & Storytelling

workshop luisterboek coming soon

06 oktober 2022 - Droom jij ervan om een luisterboek in te spreken en alles te leren over storytelling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf november starten wij namelijk samen met luisterboekvoorleesicoon (100 punten bij Scrabble) Sander de Heer de workshop luisterboeken & storytelling! Reserveer nu alvast je plekje!

> Lees verder

We gaan weer beginnen!

we gaan weer beginnen

20 mei 2020 - Per 1 juni starten wij weer met lesgeven in onze coronaproof lestheaters en is het 'back to school' voor onze cursisten! Wij hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten en een een groot deel van onze lessen tijdelijk online gegeven, maar nu is het weer tijd voor échte studio sessies, uiteraard in een veilige lesomgeving.

> Lees verder

Stemacteren.nl is corona-proof

Coronaproof

15 maart 2020 - De wereld wordt ongekend hard geraakt door het corona-virus. Ook in Nederland en bij Stemacteren.nl merken we daar direct de gevolgen van. Wij hebben de afgelopen dagen keihard gewerkt om ons bedrijf corona-proof te maken. En dat is gelukt! Daarom zes redenen waarom je je met een gerust hart kunt inschrijven voor de leukste workshop van je leven!

> Lees verder

De totaal vernieuwde basisworkshop stemacteren

Stemacteren Basisworkshop 3

04 november 2019 - De basisworkshop stemacteren is vernieuwd en uitgebreid. Al het lesmateriaal is volledig herschreven en uitgebreid met online videolessen die je klaarstomen voor de lessen in de studio. Cursisten kunnen zich direct na inschrijving onderdompelen in de wereld van de voice-over en stemacteur.

> Lees verder

1 | 2 | 3 | 4