ZOMERKORTING 🎉 - Schrijf je vóór 31 mei in voor de basisworkshop of bootcamp en ontvang 20% korting! 🌞

Vervolgworkshop stemacteren

Een exclusieve vervolgopleiding die je klaarstoomt voor het voice-over vak!

De vervolgworkshop stemacteren is een exclusieve praktijkopleiding voor stemacteer en voice-over talenten, die nog meer praktijkervaring willen opdoen in onze professionele geluidsstudio's en die serieus werk willen maken van het stemacteren.

Je kunt alleen op uitnodiging deelnemen aan de vervolgworkshop stemacteren. Je dient de basisworkshop stemacteren en voice-overs volledig te hebben afgerond. Daarnaast moet je de lesstof uit deze workshop beheersen, beschikken over het benodigde basistalent én de juiste motivatie hebben om een carrière als stemacteur op te bouwen. Alleen de beste stem- en voice-over talenten kunnen meedoen, zodat de kwaliteit van onze opleiding gewaarborgd blijft.

 

Zeer intensieve stemacteer lessen in de mooiste geluidsstudio’s van Nederland!

De vervolgopleiding stemacteren en voice-overs bestaat uit:

 vijf intensieve dagdelen in de studio (ca. vijf uur per praktijkles)

 acht huiswerkopdrachten

 de opname van een professionele stemdemo waarmee je commerciële inspreekopdrachten kunt verwerven

 veel aandacht voor personal branding, zodat je precies weet hoe je jezelf als voice-over in de markt kunt zetten

De praktijklessen vinden ongeveer één keer per maand plaats van 10.00u ­- ca.16.00u. Ook krijg je de opnames van de vervolgopleiding stemacteren naderhand toegestuurd.

Wat leer je allemaal tijdens deze vervolgopleiding?

De focus van deze workshop ligt volledig op de praktijk: het snel en effectief inspreken van teksten in een commerciële studiosetting. Je doet mee met minimaal drie en maximaal zes deelnemers.

Er zijn maar weinig stemacteurs geschikt voor alle productiestijlen. Daarom gaan we voorafgaand aan jouw deelname gezamenlijk bepalen, welke producties het meest bij jou passen. Het zwaartepunt van de praktijkoefeningen in de studio zal op deze productie(s) liggen, met uitzondering van inspreekwerk voor tekenfilms, luisterboeken en games. Meer training in deze deelgebieden van het voice-over vak kun je opdoen in één van onze specialty workshops.

De praktijklessen in de studio worden verzorgd door onder andere stemregisseur Barnier Geerling, oprichter en grondlegger van het stemacteren in Nederland. Door eindeloze oefening en persoonlijk regieaanwijzingen wordt het stemacteren een tweede natuur.

Naast een verdere verdieping van de onderwerpen die in de basisworkshop reeds aan de orde kwamen, is er veel aandacht voor zelfregie; het zelf kunnen beoordelen van je eigen inspreekperformance. Zo zal je in staat zijn om, ook in thuisstudio-situaties, -­ zonder stemregisseur -­ een tekst perfect in te spreken. In de videolessen wordt ook aandacht besteed aan personal branding en het traject dat je kunt volgen na de vervolgworkshop. De studiebelasting komt (naast de maandelijkse lessen) neer op twee tot drie uur per week.

Wij zorgen ervoor dat jij klaar bent om als voice-over en stemacteur aan de slag te gaan!

De vervolgworkshop wordt afgerond met de opname van een professionele stemdemo, die je kunt gebruiken om jezelf te promoten naar de verschillende opdrachtgevers die je als stemacteur hebt. Tevens ontvang je een beoordelingsrapport en een certificaat van deelname.
  •  

    Waarom Stemacteren.nl de juiste keuze is voor jouw opleiding als voice-over en stemacteur.

    Al achttien jaar lang trainen wij beginnende voice-overs en stemacteurs. Stemacteren.nl staat bekend als hét opleidingsinstituut voor voice-overs en is een erkende beroepsopleiding geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Als deelnemer aan onze workshops ben je dus in goede handen. Onze docenten zijn allemaal ervaren voice-overs en stemacteurs: we hebben gezamenlijk meer dan 150 jaar ervaring. En deze kennis willen we graag met jou delen!

    In onze workshops leer je op een speelse manier alles wat nodig is om een carrière als voice-over en stemacteur op te bouwen. De lessen vinden altijd plaats in een echte geluidsstudio en we werken in kleine groepen waardoor je veel individuele studiotijd hebt.

    Als enige onafhankelijke vakopleiding in Nederland bieden wij talentvolle cursisten de mogelijkheid toe te treden tot ons eigen stemmenbureau, waardoor je snel betaald ervaring kunt opdoen als stem!

stemacteur in de geluidsstudio

Groepslessen & online lesmateriaal

Binnenkort nieuwe lesdata!

Kosten: € 2975,-

Of betaal in drie termijnen van €991.67.

Wil je een e-mail ontvangen wanneer we een nieuwe Vervolgworkshop stemacteren online hebben gezet? Vul dan hieronder je e-mailadres in!

Locatie
Leiden of Amsterdam

Duur
5 lesdagen van 10.00u-16.00u

Capaciteit
6 deelnemers per groep

Toelatingseisen
Deelname is op uitnodiging en alleen mogelijk na het volgen van de basisworkshop stemacteren. Niveau workshop: MBO+

Inclusief
12 maanden toegang tot de cursistenmodule, vijf dagdelen (10.00u-ca.16.00u) praktijkles in onze studiofaciliteiten, acht huiswerkopdrachten, uitgebreid studie- en oefenmateriaal en een professionele stemdemo. Elke les wordt er samen uitgebreid geluncht. Na het afronden van de vervolgworkshop ontvang je een beoordelingsrapport en een certificaat van deelname. Talentvolle cursisten kunnen toetreden tot ons eigen stemmenbureau.

Exclusief
Eenvoudige headset met geïntegreerde microfoon voor het maken van huiswerkopdrachten. Deze is apart te bestellen tijdens inschrijving.

Overzicht lesdata

Geen lesdata bekend