Nieuwsartikel

De totaal vernieuwde basisworkshop stemacteren

Stemacteren Basisworkshop 3

04 november 2019 - De basisworkshop stemacteren is vernieuwd en uitgebreid. Al het lesmateriaal is volledig herschreven en uitgebreid met online videolessen die je klaarstomen voor de lessen in de studio. Cursisten kunnen zich direct na inschrijving onderdompelen in de wereld van de voice-over en stemacteur.

Na bijna een jaar van voorbereidingen is de compleet vernieuwde Basisworkshop Stemacteren 3.0 gelanceerd. Het is een zeer uitgebreide cursus geworden die voortborduurt op onze unieke en effectieve lesmethodiek die we de afgelopen twintig jaar steeds verder hebben verfijnd.

Cursisten krijgen nu, direct na inschrijving, toegang tot de videolessen in ons digitale klaslokaal. Hierdoor verdoen ze geen kostbare tijd met theoretische informatie tijdens praktijklessen en kunnen ze tijdens een praktijkles meteen de studio in onder begeleiding van onze topdocenten. 

Studiolessen, Video's en Student Sessions

Naast de videolessen waarmee cursisten direct aan de slag kunnen na inschrijving ontvangen ze voorafgaand aan een studioles ook Voorbereidende Videolessen, Zelfstudieopdrachten en Huiswerkopdrachten. Een bijzondere toevoeging zijn de zogenoemde Student Sessions waarin cursisten Eva en Sander onder regie van cursusleider Barnier Geerling demonstreren hoe je een bepaalde productie inspreekt.

Barnier: "Ik ben ontzettend blij met de nieuwe opzet. Ik wil niet arrogant zijn, maar ik durf te beweren dat we allerbeste opleiding voor voice-overs ter wereld hebben neergezet. Alle productiesoorten die je als voice-over of stemacteur tegenkomt komen in de basisworkshop aan bod: van commercials tot corporate teksten, van luisterboeken tot nasynchronisatiewerk. En het gaafst zijn de Student Sessions, want daarin zie je heel duidelijk hoe goed en snel onze lesmethodiek werkt. In onze workshops ligt de nadruk altijd al op oefenen in een echte studio, maar door ook te kijken naar hoe anderen een probleem aanpakken leer je veel. Wij willen onze cursisten de beste kwaliteit voice-over onderwijs bieden de we kunnen bieden. Ik geloof dat we met de basisworkshop 3.0 een geweldige stap hebben gezet."

De Basisworkshop Stemacteren 3.0 is per direct beschikbaar in onze luxe lestheaters in Amsterdam, Utrecht en Leiden.